6/12/11

Τα μεσοδιαστήματα του Μεσουρανήματος

Τα μεσοδιαστήματα του Μεσουρανήματος

Karl-Heinz Ottinger



Τα μεσοδιαστήματα του Μεσουρανήματος -Κοσμοβιολογία (Δεν περιεχει Uranian πλανήτες)


Τα μεσοδιαστήματα του Μεσουρανήματος μας δείχνουν την συνείδηση αλλά και τους στόχους που έχει θέσει κανείς για την ζωή του. Διανοητικές ικανότητες-δυνατότητες. Ο αντικειμενικός σκοπός, η έξωθεν εικόνα , η φήμη. Το άτομο ως μεμονωμένοι μονάδα σε σχέση με το κοινωνικό σύνολο.


ΗΛΙΟΣ / ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ : Η δυνατότητα εναρμόνισης το μυαλού με το σώμα. Ο τρόπος προβολής του «Εγώ» προς τα έξω. Η ικανότητα να εμβαθύνω και να ενδοσκοπω.

ΣΕΛΗΝΗ / ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ: Η καταγωγή κάποιου. Οι ρίζες, η πατρίδα. Η ψυχή και η προβολή αυτής προς το κοινωνικό σύνολο. Ο άξονας της αρχής και του τέλους. Οι σχέσεις με τα θηλυκά. Παθητική αμφιταλάντευση .


ΕΡΜΗΣ /ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ : Η προσωπική εκτίμηση των καταστάσεων και οπτική. Οι σκέψεις που σχετίζονται με την οργάνωση αλλά και τις επιχειρήσεις. Οι αυτόνομες και  γνήσιες σκέψεις

ΑΦΡΟΔΙΤΗ / ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ : Η ελκυστικότητα.. Η τάση για συμπόνια ή όχι. Η ελκτική δύναμη που θα οδηγήσει στην αγάπη. Συναισθήματα αλλά και οι επιθυμίες του ατόμου.

ΑΡΗΣ / ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ : Η δραστηριότητα κάποιου.  Η ενεργητικότητα κάποιου.  Η ένδειξη για την ηγετική προσωπικότητα η όχι. Η νοητική διέγερση. Η αυτοπροβολή , ο εγωισμός

ΔΙΑΣ / ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ : Τιμή – υπόληψη. Η επίτευξη αυτών που έχουμε κατά νου. Η αγαθότητα , η γενναιοδωρία.  Συναισθήματα ευτυχίας

ΚΡΟΝΟΣ / ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ : Ο στοχαστής. Η απομόνωση, η αργή και μονοδιάστατη ανάπτυξη. Η εξουσία. Τα αισθήματα εσωστρέφειας αλλά και το αίσθημα του Εγώ σε μια πιο υπερθετική  και απόλυτη έκφραση. Ο Ερημίτης, ο άνθρωπος που απομονώνεται. Η κατάθλιψη. Συναισθηματική καταπίεση ελέω των πρέπει και του καθήκοντος.

ΟΥΡΑΝΟΣ / ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ : Η θέληση του να κερδίσει κάποιος κάτι. Ασυνήθιστο επάγγελμα ή επάγγελμα που απαιτεί ειδικές δεξιότητες. Οι μεγάλες αλλαγές που επηρεάζουν δραστικά την ζωή μας. Το μυαλό με την « ηλεκτρική εκκένωση» της στιγμής που θα βρει την λύση

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ / ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ : Η διαίσθηση η οποία μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά. Η έλλειψη πιστεύω στον εαυτό μου. Η εναλλαγή της απάτης στην ζωή κάποιου είτε ως θύτης είτε ως θύμα. Οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Η ικανότητα ή ανικανότητα υποστήριξης των θέσεων μας


ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ / ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ : Ο Περιβόητος ή ο διαβόητος. Η προσωποποίηση του ατομικισμού. Άτομα που διαπρέπουν τον χώρο τους εξαιτίας ειδικών ικανοτήτων. Η μεταμόρφωση κάποιου προς ένα άλλο πρόσωπο. Η διανοητική ικανότητα και η εμβάθυνση του πνεύματος.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ / ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ : Η ικανότητα κάποιου. Λόγω του ότι είναι το πιο προσωπικό στοιχείο του ωροσκοπίου και απόλυτα εξατομικευμένο καλό θα είναι να ελέγχεται και να λαμβάνεται υπόψη μόνο σε διορθωμένα ωροσκόπια. Οι δυνατότητες εκμετάλλευσης των ευκαιριών. Η επιρροή που ασκείται από και προς στους άλλους.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ / ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ : Οι στενές προσωπικές συνδέσεις κάποιου. Ενώσεις ψυχής. Εσωτερικοί δεσμοί. Ενώσεις ψυχής. Οι επαγγελματικές συνεργασίες , οι ανάγκες για κτήσεις ακινήτων. Οι εκδηλώσεις σε σχέση με την μάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου