12/2/16

Στον Ευγένιο Τριβιζά το βραβείο για το καλύτερο διαδραστικό βιβλίο



 Στον Ευγένιο Τριβιζά το βραβείο για το καλύτερο διαδραστικό βιβλίο


Το ηλεκτρονικό βιβλίο «Little Emily» («Το κοτσάνι του πετροκέρασου») του Ευγένιου Τριβιζά κέρδισε το παγκόσμιο βραβείο στα Kidscreen Awards





Ένας σπουδαίος παραμυθάς, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Ευγένιος Τριβιζάς, συγγραφέας μερικών από τα καλύτερα παιδικά βιβλία που κυκλοφορούν, και το διαδραστικό βιβλίο του «Το Κοτσάνι του Πετροκέρασου», απέσπασαν το βραβείο του καλύτερου έργου για παιδιά προσχολικής ηλικίας.








Η επιλογή έγινε από τα Kidscreen Awards, τον σημαντικότερo φορέα βράβευσης τηλεοπτικών, κινηματογραφικών και διαδικτυακών έργων για παιδιά στις ΗΠΑ
Το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά συναγωνίστηκε στη σημαντική διοργάνωση της διεθνούς  εκδοτικής αγοράς ηλεκτρονικών βιβλίων, ηλεκτρονικά βιβλία όπως τα «Story Central» της Disney και το «My Little Poney» των Digital Playdates ανάμεσα στα χιλιάδες που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.







Την καλλιτεχνική επιμέλεια, εικονογράφηση και σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος σκηνοθέτης, animator και ισόβιο μέλος της Ακαδημίας Κινηματογράφου των Ηνωμένων Πολιτειών, Παναγιώτης Ράππας, και την διεύθυνση παραγωγής ο παραγωγός ταινιών κινουμένων σχεδίων στην Αμερική Hal Waite, συνεργάτες και οι δύο του Στίβεν Σπίλμπεργκ επί σειρά ετών.







Η παραγωγή έγινε στο Λος Άντζελες από την εταιρεία Ever After Tales και το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά. Στην ελληνική εκδοχή, τη συναρπαστική ιστορία ζωντανεύει η φωνή της Όλιας Λαζαρίδου.

www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου