16/9/14

Επιλεκτικό Ουρανόγραμμα, από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Επιλεκτικό Ουρανόγραμμα 

από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου



Η Σελήνη προς το παρόν στο ζώδιο των Διδύμων, μα κατά τη διάρκεια της απογευματινής της διαδρομής, επισκέπτεται το ζώδιο που κυριαρχεί. Όπως είναι γνωστό, το ζώδιο αυτό, αφορά το ζώδιο του νερού που κυοφορεί και ενυπάρχει … με τη λεγόμενη κυτταρική μνήμη. (μια φορά το μήνα περνάει από τη θέση αυτή και παραμένει για περίπου δυόμιση ημέρες). 

Ανάλογα με τη χρονική εποχή της διαδρομής της, συμπεριφέρεται ποικιλοτρόπως (μιας και η Σελήνη απορροφά) και εκδηλώνει τη συλλογική έκφραση. (…με τις συνθήκες και το υλικό που έχει απορροφήσει). 

Όταν θα έρθει η στιγμή να εκφράσει τις σύνθετες θέσεις τις, (ανάλογα με τι όψεις έκανε στον κύκλο), τότε μπορεί να μας προϊδεάσει … για το τι τάσεις, μπορεί να εκδηλώσει το εμπεριεχόμενο υλικό της (σε σχέση με την τρέχουσα διαδρομή της).

Με άλλα λόγια, σήμερα Τρίτη στις 18:24 μ.μ. η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Ξέρουμε ήδη, ότι κάθε φορά που η Σελήνη περνάει από το ζώδιο του Καρκίνου, δημιουργεί ένα Ταυ τετράγωνο (ενεργό τα τελευταία χρόνια) με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. 
Συγκεκριμένα, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα αλλά και το τετράγωνο της με τον Ουρανό είναι ο βασικός της σχηματισμός. (ο Πλούτωνας, επίσης συνδέεται με τον πυρήνα της κυτταρικής μνήμης … άρα και με τους ενδόμυχους φόβους μας, και ο Ουρανός με την τεράστια ανάγκη των αλλαγών. Και οι δυο μαζί μέσα από δύσκολες διαδικασίες, μπορούν να επιφέρουν την ποιοτική αναβάθμιση). 
Η σημερινή και αυριανή ημέρα θα σχηματίσουν … στην κορύφωσή τους … αυτές τις όψεις. 

Άρα λοιπόν το συναίσθημα και ο ψυχισμός μας (Σελήνη) απορροφά ενέργειες που έχουν να κάνουν με τον πλήρη μετασχηματισμό μας. Το τι θα σημαίνει αυτό για τον κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά, αφορά τον ατομικό και μόνον χάρτη μας. 
Συλλογικά όμως, επιφέρει αλλαγές που ενδέχεται να τεστάρουν τον ψυχισμό μας, είτε επειδή θα το αντιληφθούμε, είτε επειδή θα το βιώσουμε. 

Σε ατομικό επίπεδο, ανάλογα με τη δουλειά που έχει κάνει ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, (όσον αφορά τη διαχείριση και την κατανόηση των συναισθημάτων του), θα είναι και τα αποτελέσματα. 

Είναι όμως σκόπιμο και χρήζει της προσοχής μας/σας, ότι μπορεί να εκδηλωθούν μεγάλες συναισθηματικές εκρήξεις. … Ας είστε ενσυνείδητοι και ας προσπαθήσετε να έχετε νου ανοικτό, (πέρα από συναισθηματικές και ψυχολογικές προσκολλήσεις). Αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει κατά πολύ την ένταση της ενέργειας. (δηλαδή το να είστε παρατηρητές).

Ας πούμε όμως και ότι η αλλαγή του αστρολογικού σκηνικού,  
(το πρωί της Κυριακής ο Άρης πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη) 
θα μετακινήσει την ενέργεια, προς κατευθύνσεις εξωστρεφείς και ποικιλόμορφης 
σημασίας. 

Φανταστείτε δηλαδή, μια αόρατη σύνοδο, Άρη Δία. 
Άρα λοιπόν μια ενέργεια,
που θα προσανατολιστεί σε πολλαπλά περιβάλλοντα δράσης,  και που ενδέχεται να 
προκαλέσουν εμψύχωση προς το περιβάλλον ευρύτερα, μα και τον κίνδυνο, επιπόλαιων πράξεων, που αφορούν τη γνώση, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, την παιδεία, τα πανεπιστήμια, τις ακαδημαϊκές σχολές, τις σχέσεις με το εξωτερικό  αλλά και τη διεθνή διπλωματία. 
Όπως επίσης  ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και τηλεοπτικά κανάλια. 

Η Εξωτερική Πολιτική  θα πρέπει να έχει τα μάτια της παραπάνω από ανοικτά. 
Ό Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές. 
Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις βιαστικές αποφάσεις, που μπορεί να εμπεριέχουν λανθασμένες εκτιμήσεις και επιλογές

Ευχές για μια καλή και αποδοτική  διαδρομή, 
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου