30/9/14

Αφροδίτη στο Ζυγό !!!


Αυτό ήταν λοιπόν !!! Κατέφθασε ολοταχώς !!! Θα μου πείτε για ποιο θέμα μιλάω; Πρέπει να σας πω ότι μου βγήκε πειρακτική διάθεση, άρα και αυτό που θα γράψω θα έχει κάπως ιδιαίτερο ύφος…….. Το γιατί; Ρωτήστε την Αφροδίτη που ακόμη καλά καλά δε μπήκε, και μου ήρθε η όρεξη να κατεβάσω ολόκληρη τη βιβλιοθήκη με τα βιβλία … να τα φτιάξω από την αρχή και να τους αλλάξω σειρά.  

Και ναι, … την προτιμούμε στο ζώδιο του Ζυγού. !!! Βρίσκεται κατά κάποιον τρόπο σε οικείο περιβάλλον…. ! Αν όμως το καλοσκεφτούμε, θα την δούμε με έναν παρορμητικό επίσης ωροσκόπο, και μάλιστα στην 4η μοίρα του Καρκίνου. (Εδώ, σε αυτό το σημείο ας βάλουμε καλλίτερα αποσιωπητικά …). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μέσα στο μήνα, παρουσιάζει η φαινομενική αναδόμηση του Ερμή, που από σύνοδο ακριβείας, συναντά την  Αφροδίτη, λίγο πριν τη 2η έκλειψη της 23ης Οκτωβρίου. Η Αφροδίτη επίσης, κάνει σύνοδο με τον άξονα Βόρειου και Νότιου δεσμού της Σελήνης ! ! !


Σε γενικές γραμμές γνωρίζουμε ότι ο Ζυγός μαζί με την Αφροδίτη ενδιαφέρονται για την εναρμόνιση, την εξισορρόπηση  και την ρύθμιση…. Για να δούμε τα πράγματα όμως θα είναι έτσι;  Χμ………Είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την ευρύτερη κατανόηση του χάρτη και κυρίως με τη σύγκριση του κάθε ατομικού χάρτη ξεχωριστά……

Όσον αφορά όμως το κοσμικό ωροσκόπιο, βλέπουμε την Αφροδίτη να συμμετέχει στην έκλειψη της 8ης Οκτωβρίου, και μάλιστα να βρίσκεται σε εμπλοκή με το ταυ τετράγωνο της επαφής της με τον Ουρανό Πλούτωνα. 

Τι να πω τώρα; Προσέξτε την ψυχολογία σας;  Επαναπροσδιορίστε τις επιθυμίες σας; Προσέξτε τις σχέσεις σας; Μη γίνετε ακραίοι και επιμείνετε σε παράλογα πράγματα; Ναι λοιπόν………. όλα αυτά είναι προς διερεύνηση………. Η διάθεση για ακρότητες θα είναι γεγονός !!!   Θα μπορούσα να πω πολλά αλλά δε θα πω… θα πω μόνο αυτό και να το θυμάστε κατά τη διάρκεια του μήνα ! 

΄΄Παν μέτρον άριστον’’


Καλή επιτυχία σε όλους μας,

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου