13/9/14

Ανακοίνωση - Πρόσκληση


Ανακοίνωση: 
Προς όλα τα μέλη και τους διαχειριστές της σελίδας.

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί διαχειριστές της σελίδας, αυτός είναι ένας διαδικτυακός τόπος,https://www.facebook.com/pages/Αστρώον/618704374903117 όπου, μπορείτε να εκφράζεται ελεύθερα τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, όσον αφορά το Αστρώον αλλά και τη δημιουργό του Αστρώου Σπουδαστηρίου Συμβολισμών Αικατερίνη Σουτλόγλου, που συνέχισε την πορεία της για το μεγάλο ''Ταξίδι".

Επειδή είναι πολλοί που τιμούμε το έργο της στην Αστρολογία, αλλά και την αγαπήσαμε ως δασκάλα, φίλη και συνεργάτη, πρόκειται να διοργανώσουμε σύντομα, ένα αφιέρωμα, με σεβασμό προς το έργο της, και την ιδιαίτερη προσωπικότητα της.

Όσοι από εσάς θυμούνται με Αγάπη και σεβασμό την Κατερίνα και τη σχολή που κράτησε με τόση δύναμη ψυχής για 13 ολόκληρα χρόνια, σας καλώ να σκεφτείτε δύο, τρια, ή δεκατρία λόγια ... που εκπροσωπούν ... τα συναισθήματα σας, .... αλλά και τη σκέψη σας.
Μπορείτε να μας τα πείτε από εδώ είτε να έρθετε να μας τα πείτε από κοντά στην εκδήλωση.

Το αφιέρωμα αυτό, πρόκειται να γίνει περίπου σε ενάμιση μήνα. Παρακαλείστε όσοι ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην εκδήλωση με οποιονδήποτε τρόπο, να μας ενημερώσετε στο: dina_vlahopoulou@yahoo.gr, ή να μας καλέστε στο 6932 - 308182.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το έργο αλλά και την προσωπικότητα της Κατερίνας, αλλά παράλληλα και να παρουσιάσουμε φωτογραφικό υλικό από τη διαδρομή της σχολής.
Καλούμε, όσους θελήσουν να πάρουν μέρος σε αυτήν την εκδήλωση, να μας ενημερώσουν. (Είτε επειδή θέλουν να μοιραστούν κάτι, είτε επειδή θέλουν να τιμήσουν με την παρουσία τους τη μνήμη της Κατερίνας).

Η Κατερίνα αγαπούσε πολύ να μιλάει, να επικοινωνεί, να διδάσκει.

Νεότερα, σύντομα.


Με απόλυτο σεβασμό, αγάπη και αίσθηση ευθύνης,

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου