5/7/14

Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών



Σκοπός της ομάδας του Αστρώου Σπουδαστηρίου Συμβολισμών, θα είναι να τιμήσουμε τη μνήμη της Κατερίνας, και να τονίσουμε την άγνωστη πλευρά της στο ευρύ κοινό. Μαθητές, φίλοι και υποστηρικτές είναι ευπρόσδεκτοι.

Η προσπάθεια της ομάδας του Αστρώου Σπουδαστηρίου Συμβολισμών, ενδεχομένως να ενώσει όλους όσους αγάπησαν αλλά και επωφελήθηκαν από το πνευματικό και δημιουργικό έργο της Κατερίνας Σουτλόγλου. (Ιδρύτριας του Αστρώου, για 13 ολόκληρα έτη).

Μια πολύ ιδιαίτερη Δασκάλα, ένας αξιαγάπητος και προικισμένος Άνθρωπος, που βοήθησε αθόρυβα, αρκετές εκατοντάδες ανθρώπους … (ναι, εκατοντάδες ανθρώπους) το να αγγίξουν με τρόπο φωτεινό δημιουργικό και εύπλαστο συγχρόνως, την προσωπική βιωματική τους γνώση. Και μάλιστα, με τρόπο που να επωφελούνται από το μέγιστο δυνατό.

Να κατανοούν τον εαυτό τους σε τέτοιο βαθμό, ώστε να συνειδητοποιούν πλευρές και πτυχές του εαυτού, που μόνο η βαθύτατη ενσυναίσθηση και αγάπη για τον άνθρωπο μπορεί να εμφανίσει.

Να εμφανίσει την κάθε προσωπική αλήθεια εξειδικευμένα, μέσω της ανάλυσης του ατομικού αστρολογικού χάρτη, αλλά και της συμβουλευτικής διαδρομής που προέκυπτε μέσω αυτού. 
Ήταν και είναι, γιατί πάντα θα ζει μέσα μας, μια μεγάλη Μύστης, μια εξαιρετική Σύμβουλος, μια υπέροχη Δασκάλα !!!

Πόσο αγαπούσε να διδάσκει; Δεν φαντάζεστε ! Όσοι ήταν κοντά της, το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ! Πως το έκανε; Δίδασκε συγχρόνως σε πολλά επίπεδα !!! Και αυτή η διδαχή, συνεχίζει να καρποφορεί και να εμβαθύνει πολλά χρόνια μετά !

Η πλούσια εσωτερική εμπειρία της σε επίπεδο βιωματικής γνώσης, άνοιξε μονοπάτια, που ενθάρρυνε φίλους και μαθητές. Ενθάρρυνε σε τέτοιο βαθμό, που τους στήριζε να μεταβούν το μονοπάτι της προσωπικής τους εξέλιξης … με πυγμή και θάρρος. Μέσω της εσωτερικά δύσκολης μα πολύ ενδιαφέρουσας και επωφελούς διερεύνησης, τόνιζε και φώτιζε συγχρόνως το δρόμο και για όλους τους άλλους

Όσοι την γνώρισαν, καταλαβαίνουν πολύ καλά τι θέλω να πω. Μα και όσοι δεν την γνώρισαν, είναι σπουδαίο να έρθουν σε επαφή με το πνεύμα - έργο της … που τόσο λάτρευε και θα συνεχίζει αθόρυβα και εμφανώς να μας δείχνει - διδάσκει.
Μας άνοιξε δρόμους και μας έμαθε πολλά. Δασκάλα μας και φίλης μας, που μας τίμησε με τη γνώση της και που θα συνεχίζει να μας ενδυναμώνει και να μας εμπλουτίζει με τη Σοφία της.

Θα μείνει αιώνια χαραγμένη στη μνήμη μας και στην καρδιά μας ! 
Καλό σου ταξίδι Κατερίνα μας !



Για την ομάδα των Φίλων Υποστηρικτών,
του Αστρώου Σπουδαστηρίου Συμβολισμών,
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, μαθήτρια, φίλη, συνεργάτης,
γραμματέας, Αστρώου Σπουδαστηρίου Συμβολισμών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου