19/6/14

Ο Φ. ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ο Φ. ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ 

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ











Για συνεχή χρονιά, μικροί και μεγάλοι χορευτές του Εργαστηρίου Σύγχρονων και Ευρωπαϊκών Χορών του Δήμου Περιστερίου παρουσίασαν μια ξεχωριστή βραδιά, υπό την καθοδήγηση του σημαντικότερου εν ζωή Έλληνα Χορευτή Φώτη Μεταξόπουλου.

Χιλιάδες Περιστεριώτες κατέκλυσαν στις 14 Ιουνίου 2014 το Άλσος Περιστερίου απολαμβάνοντας ένα φαντασμαγορικό σόου σύγχρονων, ευρωπαϊκών και λαϊκών χορών, χαρίζοντας το θερμό τους χειροκρότημα.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης στο χαιρετισμό του, έδωσε συγχαρητήρια σ’ όλους τους χορευτές για την όμορφη παρουσία τους.

Αναφέρθηκε στον Φώτη Μεταξόπουλο χαρακτηρίζοντας ως έναν ζωντανό θρύλο για την χώρα μας και οι Περιστεριώτες είναι τυχεροί που τον έχουν κοντά τους.

Ο σπουδαίος Έλληνας Χορευτής κ. Μεταξόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο κ. Παχατουρίδη για την καθοριστική του στήριξη της ανάπτυξης της καλλιτεχνικής έκφρασης μέσω του χορού στην πόλη του Περιστερίου, παρά τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης.


Η εκδήλωση έκλεισε με τον Φώτη Μεταξόπουλο να στέλνει ένα μήνυμα στους ανθρώπους της γενιάς του (έκλεισε τα 79), με το νέο τραγούδι του «Αν σ΄ αγαπάς καν΄ το για σένα», που προτρέπει τους ηλικιωμένους να βάλουν το χορό στην καθημερινότητά τους. Χορεύοντας μαζί με τους μικρούς και μεγάλους χορευτές μπροστά στο Περιστεριώτικο κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου