6/6/14

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ Με τη Σμαρώ Βεζυρογιάννη






Τα μαθήματα σωματικής ευφυΐας, είναι μια νέου τύπου εκπαίδευση στα πλαίσια της ολιστικής προσέγγισης του ανθρώπου. Είναι ένα νέο σύστημα σωματικής μάθησης. Χειρίζεται τη βασική ανθρώπινη κίνηση και τη γνώση της ψυχολογίας μυών για να εξερευνήσει τα πρότυπα των συνηθειών μας, αποβλέποντας στην αλλαγή της συμπεριφοράς. Στηρίζεται στα πιο πρωτοποριακά μοντέλα σωματικής ψυχοθεραπείας της νεότερης γενιάς που αναδύονται στην Ευρώπη.

Τα μαθήματα σωματικής ευφυΐας υποστηρίζουν κάθε άνθρωπο, επαγγελματία θεραπευτή ή αναζητητή της Αυτογνωσίας, που ενδιαφέρεται να αποκωδικοποιήσει τη Μηχανική του να βρίσκει καινούριο νόημα στη ζωή. Παρέχει δυνατά εργαλεία μεταμόρφωσης και κατανόησης της Επιτυχίας μέσα από την εξωλεκτική επικοινωνία.

Θα παρουσιαστούν βιωματικά οι χαρακτηροδομές και οι Σωματότυποι καθώς και τα όρια του σώματος και πως αυτά αντανακλούν στη ζωή μας και στις σχέσεις μας.

Που απευθύνεται
Η εκπαίδευση απευθύνεται σε κάθε ομάδα ολιστικών θεραπευτών, δασκάλων, εκπαιδευτών κάθε αντικειμένου, ψυχοθεραπευτών, ηθοποιών, προπονητών συμβούλων ανθρώπινου δυναμικού.


Η Σμαρώ Βεζυρογιάννη
είναι Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια του Bodynamic therapy of Denmark και Βοdynamic shock, trauma k PTSD training. Εργάζεται ως σύμβουλος ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού- Επιχειρήσεων , είναι απόφοιτη του ΑΠΘ και έχει παιδαγωγικές-συμβουλευτικές-ψυχολογικές εξειδικεύσεις του ΠΑ.ΜΑΚ.


Πού και πότε:
• Σάββατο 14/6/14, 13.30 – 18.00
• Κέντρο Φαέθων, Ήβης 25 (3 λεπτά από το σταθμό Θησείο & Μοναστηράκι)
Χρειάζεται να έχετε μαζί σας άνετα ρούχα

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 6974 33 15 33 
Περιορισμένες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Συμβολική τιμή 5 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου