18/4/14

Ανήμερα του Πάσχα ο 'Ηλιος στον Ταύρο ! Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


(κάντε κλικ στην εικόνα)


Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 


Την Κυριακή του Πάσχα, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου ! Πέρασμα … και η καρδιά της άνοιξης εγγυάται με γόνιμο τρόπο, την ιδιαίτερη είσοδο του Ήλιου. Κοιτάζοντας προσεκτικά τον γενέθλιο χάρτη του Ταύρου, παρατηρούμε την έμφαση που δίδεται στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού.

Με τον ωροσκόπο στον Ταύρο, αλλά και με τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργείται και πάλι ο μεγάλος σταυρός στα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού.  Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Η εμπλοκή του Δία από το ζώδιο του Καρκίνου, ενισχύει την ένταση του μεγάλου σταυρού.  

Ο Βόρειος δεσμός,  στο τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού.

Τα ζώδια του 2ου δεκαημέρου από τον παρορμητικό σταυρό εισπράττουν τη μεγαλύτερη ένταση, αλλά και όσοι εκπρόσωποι έχουν πλανήτες σε αυτήν την ΄΄εύφλεκτη΄΄ περιοχή ! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή (απ’ όλους) λόγω των έντονων όψεων … και καλό θα ήταν η ένταση να διοχετευθεί σε δημιουργικές είτε αθλητικές ενασχολήσεις. 

Η συμβολή του Άρη αλλά και της Σελήνης σε αυτό το σχηματισμό, εγκυμονούν υπερβολικές δόσεις εκνευρισμού. 
Προσοχή σε θέματα σχέσεων (αλλά και συναισθηματικές εκρήξεις) και κυρίως σε όσες από αυτές υπάρχουν οι ενδείξεις ότι δεν έχουν  ξεκαθαρίσει επαρκώς τη θέση τους σε αυτές !

Προσοχή την ημέρα του Πάσχα αλλά και όλη αυτήν την περίοδο, λόγω της ενδεχομένως συσσωρευμένης έντασης, που υποβόσκει … και που έχει τον κίνδυνο να εξελιχθεί τρόπο ιδιαιτέρως εκρηκτικό ! Η εμπλοκή του Ουρανού του Πλούτωνα και του Δία, μπορεί να προκαλέσει ακραία φαινόμενα … Προσοχή λοιπόν και τα μάτια σας 14 !    

Ο Κρόνος στο Σκορπιό αλλά και η Αφροδίτη, Ποσειδώνας, Χείρωνας στο ζώδιο των Ιχθύων.



Η  Αθηνά και η λίλιθ στο ζώδιο του Λέοντα.  Η Εστία και η Δήμητρα στο ζώδιο του Ζυγού. Η Ήρα στο ζώδιο του Κριού. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου