18/10/13

Έκλειψη Σελήνης (παρασκιάς) Από την Κ.Β

Έκλειψη Σελήνης (παρασκιάς)

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 



Η Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς, άρχισε στις 12.53 π.μ και ήταν ορατή σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε κάποια σημεία της Ασίας και της Αμερικής. 
Το μέγιστο της έκλειψης ήταν στις 2.50 π.μ. 
Ολοκληρώθηκε στις 4.48 π.μ 

Με ωροσκόπο στο Λέοντα και με τον Άρη στην Παρθένο και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα - Χείρωνα, πραγματοποιήθηκε η Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς, τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

(Η Έκλειψη στην 25,45 του Κριού, επηρεάζει κυρίως τον παρορμητικό σταυρό (Κριό - Ζυγό, Καρκίνο - Αιγόκερω) και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και ακμή 4ου, 7ου, 10ου οίκου στο 3ο δεκάημερο των παρορμητικών).

Η αμοιβαία υποδοχή Κρόνου Πλούτωνα, συντελεί  να υποθέσουμε, ότι δημιουργείται η σύνοδος μεταξύ Κρόνου, Ερμή, Βόρειου δεσμού, Πλούτωνα. 

Η έκλειψη αυτή, σηματοδοτεί κυρίως τον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων, επηρεάζει την καθημερινότητα κατά πολύ, αλλά παράλληλα, τα θέματα δημόσιας υγείας, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. 

Οι επανατοποθετήσεις των μεγάλων δυνάμεων, θα πρωταγωνιστήσουν με εμφανή ή μη εμφανή τρόπο και θα διαπραγματευτούν με ή χωρίς επιτυχία. 

Στις αρχές Νοεμβρίου θα ακολουθήσει η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου εκεί θα δούμε τον άξονα άξιών να επανατοποθετείται, μιας και η έκλειψη (κυρίως) γίνεται πάνω στην από αμοιβαία υποδοχή  συνόδου, μεταξύ  Κρόνου, Πλούτωνα, και Βόρειου δεσμού 

Πολύ σημαντικές και οι δύο αυτές εκλείψεις για τις σχέσεις της χώρας μας. 

Παράλληλα, το τετράγωνο της σελήνης με το Δία αλλά και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τη Σελήνη, δείχνουν κάποιο φως ελπίδας στο τούνελ.  








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου