12/10/13

Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι

Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι





Μάιρα Μαρίνου:
«Συνειδητό – Υποσυνείδητο. Λειτουργίες δεξιού και αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου και βιωματική τεχνική ενδυνάμωσης»

Σοφία Καμαγιάννη:
«Nιώθοντας τους ήχους γκρεμίζουμε τους τοίχους… Μέσα από τις διαφορετικές μουσικές δράσεις θα εξερευνήσουμε με ποιους τρόπους τα όργανα (κρουστά και μελωδικά), οι φωνές και το σώμα μπορούν να συμβάλλουν στην προσωπική και ομαδική μουσική έκφραση και δημιουργία»

Έλενα Τσώκου:
Ενεργειακή μετατροπή του καθημερινού περιβάλλοντός μας με τη θετική και θεραπευτική επίδραση των οργονιτών. Πως τους κατασκευάζουμε και πως τους χρησιμοποιούμε. Τεχνολογία cloud buster.

Αποστολία Βασιλείου:
Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία και οι 12 Νόμοι του Πνεύματος, μία σύνδεση των αρχών της Πυθαγόρειας Αριθμοσοφίας, με τους Νόμους του Dan Millman. Πώς ήρθαμε να εργαστούμε σ αυτή την ενσάρκωση,  σε ποια σημεία και με ποιόν τρόπο χρειάζεται να εστιάσουμε, ώστε να φτάσουμε στο Ανώτερο Εξελικτικό μας Επίπεδο. στην απόλυτη επαφή με την Σοφία της Καρδιάς μας, έτσι ώστε να γίνει, επιτέλους ο οδηγός μας.

Μαίρη Champa Κολλιούση:
«Our sacred Earth, διαλογισμός του Veeresh, μία δυνατή γεύση από Humaniversity. Χρησιμοποιούμε την αρχαία ταντρική μέθοδο του "τρεμουλιάσματος" για ν'απελευθερώσουμε το σώμα από τις εντάσεις και για ν'αυξήσουμε την ζωτικότητα μας. Μέσα από χορό, σιωπή και αγκαλιά στρέφουμε την προσοχή προς τα μέσα και γινόμαστε πιο συνειδητοί σε σχέση με την ανάγκη μας να εκτιμήσουμε τον εαυτό μας και την Γη περισσότερο.»

 Δήμητρα Ζαβού:
«Το ανθοϊαμα rescue remedy. Ανάλυση της χρησιμότητάς του στη ζωή μας και ανάλυση όλων των ανθοϊαμάτων που εμπεριέχει»

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου:
«Ολιστική Αστρολογία: Η διερεύνηση του αστρολογικού χάρτη, μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε να αποδεχτούμε και να διαχειριστούμε τις διαφορετικές μας ποιότητες. Μας βοηθάει να δούμε τον Άνθρωπο ως σύνολο και μας υποδεικνύει με συμβουλευτικό τρόπο την προσωπική μας εξέλιξη»

Νάνσυ Μακρή:
«Αποκοπή αρνητικών συνδέσμων από όλα τα τσάκρα με Μιχαήλ και απελευθέρωση από εξαρτήσεις με 10 αρχαγγέλους»

Φιλίτσα Κόρμπα:
«Γιορτή της γυναίκας: Ξύπνησε και αγκάλιασε τη Θεά μέσα σου. Παρουσίαση Θεενών από κάθε θρησκεία, πολιτισμό και ιστορική εποχή»

Ανανέωση της ιστοσελίδας μας, ώστε να μπορεί να είναι εύχρηστη, ζωντανή και να δίνει τη δυνατότητα στα μέλη να προβάλλονται έχοντας ο καθένας τη δική του σελίδα.
Μετάφραση και δημοσίευση άρθρων σχετικών με το ρέικι στα νοσοκομεία και ανά τον κόσμο.
Διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων κάθε μήνα
Κοπή της βασιλόπιτας
Γιορτή Θερινού Ηλιοστασίου στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Στείλτε μας
► Στείλτε μας βιογραφικό, φωτογραφία και την επαγγελματική σας δραστηριότητα για να εμφανίζονται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία σας.
► Στείλτε μας τα άρθρα σας ώστε να μοιραζόμαστε σκέψεις και εμπειρίες.
► Στείλτε μας τα σεμινάρια που διδάσκετε με μια ανάλογη φωτογραφία να τα προβάλλουμε στο διαδίκτυο.


Ρέικι, η μυστική τέχνη να προσκαλούμε την ευτυχία στη ζωή μας
Ρέικι, ο δρόμος της γειωμένης φώτισης, της αυτοπραγμάτωσης και της συλλογικής μεταμόρφωσης
Συνεχίζουμε... και σας προσκαλούμε να γίνετε ενεργά μέλη στην μεγάλη reiki-οικογένεια της Ελλάδας


* Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ο σύλλογος μας θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Εναλλακτικών Θεραπειών, Διαλογισμού & Ανώτερης Συνειδητότητας, που θα γίνει στην ΑΘΗΝΑ'Ι'Σ, Πολυχώρος Πολιτισμού, Ιερά Οδός & Καστοριάς 34-36 Βοτανικός, Στάση μετρό Κεραμεικός.

Σας περιμένουμε στο στάντ του συλλόγου, ώστε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των φετινών δωρεάν σεμιναρίων, να ανανεώσετε τη συνδρομή σας για το 2014 και να παρακολουθήσετε την ομιλία μας με τίτλο ΄΄Το Ρέικι στον αιώνα μας. Δρόμος γειωμένης Φώτισης, Αυτοπραγμάτωσης, και Συλλογικής Μεταμόρφωσης

Με εκτίμηση 
Δ/Σ 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου