23/9/13

Ολιστική Αστρολογία, από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου





ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ 

«Η διερεύνηση του αστρολογικού χάρτη, μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε να αποδεχτούμε και να διαχειριστούμε τις διαφορετικές μας ποιότητες. Μας βοηθάει να δούμε τον Άνθρωπο ως σύνολο και μας υποδεικνύει με συμβουλευτικό τρόπο την προσωπική μας εξέλιξη. Η πολυδιάστατη οπτική του, μας ανοίγει στα 4 βασικά επίπεδα. Το σωματικό το συναισθηματικό, το διανοητικό και το πνευματικό. Με οδηγό το προσωπικό μας αποτύπωμα, στοχεύουμε την βέλτιστη κατανόηση και διαχείριση των δυνατοτήτων μας. ¨Ένα πολύτιμο εργαλείο αστρογνωσίας, που μας φέρνει απευθείας σε επαφή με την πηγή του εαυτού μας. Πηγάζει από τον κόσμο της Μυθολογίας και των συμβόλων. Κατά συνέπεια με την παγκόσμια πηγή γνώσης. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται ολιστική, πολύτιμη και διαχρονική» 

ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ (Σύγκριση δύο ή περισσότερων ωροσκοπίων).  Ανάλυση χρήσιμη για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγουςΟι διαπροσωπικές σχέσεις αποτελούν ένα από τα πιο σύνθετα και ενδιαφέροντα θέματα των ανθρώπινων σχέσεων. θα διερευνήσουμε τα στοιχεία εκείνα, που μας δίνουν τη δυνατότητα να αντλήσουμε πληροφόρηση σχετικά με το παραπάνω θέμα.  Κυρίως, να αντιληφθούμε το είδος των σχέσεων που δημιουργούμε αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΗ (''Συν Αθηνά και χείρα κίνει'') Ασφαλώς, αποτελεί μια από τις γοητευτικότερες πλευρές της αστρολογίας. Η πρόβλεψη μέσα από τη μελέτη και τους συμβολισμούς των πλανητών, αποτελεί το αντικείμενο της συνεδρίας. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες στην κατανόηση της έννοιας της συγχρονικότητας. Αλλά ... δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ! "Συν Αθηνά και χείρα κίνει(Η πρόβλεψη μπορεί να μας πληροφορήσει εάν και πότε  ΄΄η πόρτα είναι ανοικτή΄΄... ή εάν οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες ώστε να έχουμε  επιτυχές αποτέλεσμα. Από κει και πέρα, η δουλειά που θα κάνουμε με τον εαυτό μας, είναι αυτή που θα μας επιτρέψει να συμβάλλουμε θετικά στη συγχρονικότητα ώστε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές μας στον έπακρον). Με οδηγό τον αστρολογικό μας χάρτη, στοχεύουμε την βέλτιστη διαχείριση των δυνατοτήτων μας.





Εναρμονιστείτε με τις Ενέργειες των Πλανητών,
 «δώρο» του Παγκόσμιου Νου.

Κατανοήστε του Ουράνιους Νόμους, 
όπως εκφράζονται μέσα
από τα 12 Ζώδια


Τόπος: ΦΑΕΘΩΝ, Κέντρο Αυτογνωσίας Mελέτης και 'Eρευνας
Διεύθυνση: Ήβης 25, Ψυρρή, Αθήνα 10554
Τηλ. επικοινωνίας: 694 9898709 – 2130 099 902 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου