14/7/13

Ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου ! Το SOS του Μήνα !


Το SOS του Μήνα,

ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου !

Aπό την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου




Να λοιπόν που έφτασε και η ώρα του Άρη ! 
Άλλαξε ζώδιο και μεταφέρθηκε από τους Διδύμους, στο ζώδιο του Καρκίνου. (Στις 13 Ιουλίου του 2013 στις 4.23 μ.μ όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27 Αυγούστου).

Με ωροσκόπο στο 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού, με τον Πλούτωνα στο 2ο οίκο, τον Ουρανό στον 5ο οίκο και τον Ποσειδώνα μαζί με το Χείρωνα στον 4ο οίκο. Ο Κρόνος με το Β. Δεσμό στον 12ο οίκο, και η Αφροδίτη μαζί με την Εστία και τη Δήμητρα στον 9ο οίκο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έντονη παρουσία του 8ου οίκου, που εμπεριέχει τον Ήλιο σε κλειστή σύνοδο με τη λίλιθ, και τη σύνοδο του Δία Άρη με την Αθηνά.

Κατά την άποψη της Καρμικής Αστρολογίας, όλα τα σημεία που σηματοδοτούν τον όγδοο  οίκο, βρίσκονται σε σύνοδο !

Ο όγδοος οίκος έχει να κάνει με τα σεξουαλικά μας ένστικτα, διάφορες κληρονομικές υποθέσεις, μα κυρίως με την ψυχολογία μας. Μιλώ κυρίως για την ψυχολογία εκείνη, όπου απωθούμε τις ανάγκες μας. Αφορά τις ψυχολογικές μας αξίες μα και τα ένστικτα που βγαίνουν  - πηγάζουν από το υποσυνείδητο, … με δύναμη και ορμή !

Έτσι λοιπόν, (φανταστείτε … και μιλάω κυρίως και για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού) ότι όλοι οι πλανήτες  που βρίσκονται στον όγδοο οίκο, ενδέχεται λόγω του Άρη και του Δία, να προκαλέσουν εντάσεις.  Εντάσεις με χαρακτήρα δύσκολο, ανατρεπτικό και σύνθετο. Πηγάζουν από το υπόβαθρο των ενστίκτων,  που σχετίζονται με τα σεξουαλικά μας ένστικτα, μα και τις οικογενειακές και παραδοσιακές αξίες.

Οι πλανήτες αυτοί για το μήνα Ιούλιο αλλά και όχι μόνο, τετραγωνίζουν το δυναμικό τους με τον ευέξαπτο και αλλοπρόσαλλο Ουρανό, αλλά έρχονται και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα.

Άρα λοιπόν !!!!!!!
Πάθος, ζήλιες, έρωτες ανεκπλήρωτοι, αλλά και σχέσεις που έχουν αδούλευτα και μη εκδηλωμένα επαρκώς αιτήματα, προσανατολίζονται προς το να εκφραστούν … μα με τον κίνδυνο να εκδηλωθούν …  με πάθος και αιφνίδια ξεσπάσματα !

Προσοχή στα εκρηκτικά συναισθήματα ! (ισχύει για όλους, διότι αφορά τον κοσμικό χάρτη.  Μα και όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει η όψη αυτή. (δηλαδή που δεν έχουν τέτοιες όψεις στο γενέθλιο χάρτη τους … πράγμα που σημαίνει, ότι δεν ξέρουν τη διαχείριση και την ενέργεια της όψης… Άρα, προσοχή σε όλους) !

Προσοχή, Προσοχή Προσοχή και σε όποιους κρατούν τιμόνι, πραγματικό είτε συμβολικό !
Προσοχή στους δρόμους μα προσοχή και στη θάλασσα. Προσοχή στις κινήσεις, τις κουβέντες και τις πράξεις !

Καλή δύναμη σε όλους !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου