16/7/13

Μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού με τη συνδρομή του Άρη

Μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού με 
τη συνδρομή του Άρη.


Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου






Λίγο πριν εισέλθει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα και πριν την Πανσέληνο του Ιουλίου, ο Άρης έρχεται να πυροδοτήσει το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού.  
(ωστόσο σήμερα 16/7 γύρω στις 5.30 το απόγευμα, η Σελήνη μεταφέρεται στο ζώδιο του Σκορπιού).

Το μεγάλο τρίγωνο (που ήδη βρίσκεται σε ισχύ), αποτελείται από τους Πλανήτες Δία στον Καρκίνο, Κρόνο στο Σκορπιό και Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Πολλά έχουν ακουστεί κι επίσης ακόμη περισσότερα έχουν γραφτεί. Η αλήθεια όμως είναι, ότι τα μεγάλα τρίγωνα εγκλωβίζουν την ενέργεια και δεν την αφήνουν να εκδηλωθεί.

Η βοήθεια του Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να πυροδοτήσει αυτήν την ενέργεια προς έκφραση, που παρόλα αυτά, είναι αμφίβολη ως προς την καλή της έκβαση.
Ο λόγος είναι, ότι ο Άρης παρότι είναι ο Πλανήτης που πυροδοτεί, είναι εξίσου και ο Πλανήτης που φέρει την ενεργειακή του παρουσία, σε συνδυασμό με την αντίθεση από  τον Πλούτωνα και το τετράγωνο από τον Ουρανό.

Άρα ας μην είμαστε εφησυχασμένοι στις ευεργετικές ιδιότητες του μεγάλου τριγώνου, αλλά αντιθέτως ας είμαστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενες συγκρούσεις, που ενδέχεται να προέρχονται από εγκλωβισμένα συναισθήματα χρόνων, που απλώς με την κατάλληλη αφορμή, πυροδοτούνται πανεύκολα και ξαφνικά.

Ας είμαστε λοιπόν παρατηρητικοί και προσεκτικοί  και κυρίως συνειδητοί !     

K.B





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου