ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ

ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Η Νέα σελήνη στον Κριό ! (χάρτης)

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ! 
(10/4/2013)


ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ !

 


Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εσωτερική πλευρά της Αστρολογίας, K.Y.B.E Περιστερίου, 2014

ΔΕΘ, Αlterscope, ΥπερΝόησις, Θεσ/νίκη, Ολιστική Αστρολογία, 2013

Αστρολογία & Τέχνη, Συνεδριακό κέντρο Δαΐς, Μαρούσι, 2011

Αστρολογία & Ιερό, Φεστιβάλ Ιερό 77, Κενός Χώρος, Κεραμεικός, 2012

Η αστρολογική τέχνη του τραγουδιού, 2014

Η Αστρολογική Τέχνη του Τραγουδιού ! ''Τεχνόπολις'' 9,84, Alterscope, 2014

Γιορτή Εαρινής Ισημερίας στο Novus Hotel, 2014

Αστρολογία και Ιερό, Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου, 2014

Η ομιλία μου από την πίτα των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος, 2014

Νew Age Astrology, τ 7, H Αμφίθυμη Σελήνη, 2013

Ματιά στο 2014 ! Mία νέα χρονιά άρχισε !

Αστρώον σπουδαστήριο Συμβολισμών, 1997-2010 ...

Βιογραφικό Κ.Β

YperNoisis Radio

Ολιστική Αστρολογία

Η διερεύνηση του αστρολογικού χάρτη, μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε να αποδεχτούμε και να διαχειριστούμε τις διαφορετικές μας ποιότητες. Μας βοηθάει να δούμε τον Άνθρωπο ως σύνολο και μας υποδεικνύει με συμβουλευτικό τρόπο την προσωπική μας εξέλιξη. Η πολυδιάστατη οπτική του, μας ανοίγει στα 4 βασικά επίπεδα. Το σωματικό το συναισθηματικό, το διανοητικό και το πνευματικό. Με οδηγό το προσωπικό μας αποτύπωμα, στοχεύουμε την βέλτιστη κατανόηση και διαχείριση των δυνατοτήτων μας. ¨Ένα πολύτιμο εργαλείο αυτογνωσίας αστρογνωσίας, που μας φέρνει απευθείας σε επαφή με την πηγή του εαυτού μας. Πηγάζει από τον κόσμο της Μυθολογίας και των συμβόλων. Κατά συνέπεια με την παγκόσμια πηγή γνώσης. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται ολιστική, πολύτιμη και διαχρονική.

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

http://ouranokatevatoi.blogspot.gr/p/cv.html

Φάσεις Σελήνης

Θέσεις Πλανητών

Πλανητικές ΄Ώρες

Σελήνη Κενής Πορείας

Ανάδρομοι Πλανήτες

Η Σελήνη σήμερα

Εκλείψεις 2014

Ολιστική Αστρολογία

Cv - Επικοινωνία

Βιογραφικό Κ.Β

Η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου είναι σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας και δασκάλα Ουσούι Ρέικι. Ασχολείται με την Ολιστική ανάλυση των γενέθλιων ωροσκοπίων και τη διαχείριση δυνατοτήτων.

Σπούδασε στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών, Κλασσική, Καρμική και Ιατρική Αστρολογία. Εξειδικεύτηκε στην ανάλυση και στη σύνθεση των ωροσκοπίων, στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην πρόβλεψη.

Μελέτησε, διερεύνησε, επεξεργάστηκε και διδάχθηκε τους Μορφώτυπους Χειρώνιας Δράσης, τους Κυβερνήτες Οίκων, τους Ανάδρομους Πλανήτες, τα Μεγάλα Σχήματα, τις Πλανητικές Επιστροφές, τη Διόρθωση των Ωροσκοπίων, τα Μεσοδιαστήματα & τις Αρμονικές Κατευθύνσεις.

Ασχολήθηκε σε πολυετή κλίμακα με τους Αραβικούς Κλήρους, τους Απλανείς και τους Αστεροειδείς.

Συμμετείχε στο πολυετές Εργαστήρι Ονείρων, με βάση την Αναλυτική Ψυχολογία σε συνδυασμό με την Αστρολογία.

Διδάχθηκε σε πολυετή κλίμακα τη διερεύνηση της Θηλυκής Ενέργειας, βιωμένη μέσα από τους Μύθους, την Αστρολογία και τη Φιλοσοφία.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα ποικίλης θεματολογίας, όπως για τη Συναισθηματική Νοημοσύνη, τη Συνθετική Αυτογνωσία, την Αναλυτική Ψυχολογία, τα Όνειρα, τη Φιλοσοφία, τη Μουσική, τη Μουσικοθεραπεία και τη Μουσική Έκφραση, τις Εναλλακτικές Θεραπείες σε διάφορους τομείς, το Χορό, το Ι.Τζινγκ, το Feng Shui, το Θέατρο, την Tarot και την Αριθμολογία.

Αστρογεωγραφία

Μαθήματα Αστρολογίας

Δίας 2013 2014

Συνεδρίες

Google+ Badge

Ιστορικό Παρουσιάσεων

Μεσοδιαστήματα, Απλανείς, Αστροειδείς

Αστρονομία

Πλανητάριο

Διαπροσωπικές Σχέσεις

Συναστρία (Σύγκριση δύο ή περισσότερων ωροσκοπίων). Ανάλυση χρήσιμη για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Οι διαπροσωπικές σχέσεις αποτελούν ένα από τα πιο σύνθετα και ενδιαφέροντα θέματα των ανθρώπινων σχέσεων. θα διερευνήσουμε τα στοιχεία εκείνα, που μας δίνουν τη δυνατότητα να αντλήσουμε πληροφόρηση σχετικά με το παραπάνω θέμα. Κυρίως, να αντιληφθούμε το είδος των σχέσεων που δημιουργούμε αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου http://ouranokatevatoi.blogspot.gr/p/cv.html

Προσεχώς

Επίσημη σελίδα

Δυτική & Κινέζικη Αστρολογία

''Η Τέχνη της Αστολογίας''. Nέο Σεμινάριο

H Aυριανή Πρωταγωνίστρια

Αστρολογία και Τέχνη

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

''Η τέχνη μας ελκύει μόνο αποκαλύπτοντας τον πιο μυστικό μας εαυτό είχε πει ο διάσημος Γάλλος σκηνοθέτης Ζαν Λυκ Γκοντάρ. Και αν για τον θαυμαστή της τέχνης, αυτή η σχέση συνιστά μύηση, για τον ίδιο τον καλλιτέχνη αποτελεί ανάγκη να γνωρίζει τον εαυτό του: «Αυτό που με κρατάει στη ζωή, είναι η εικόνα που έχω για τον εαυτό μου. Δεν ξεγελάστηκα ποτέ από την εικόνα που είχαν οι άλλοι για μένα.» έχει πει παλιότερα ο John Lennon''.

''Στο ταξίδι της αυτογνωσίας μέσω της τέχνης, η αστρολογία αποτελεί εξαιρετικό οδηγό. Ίσως γιατί παράλληλα με το στοιχείο της έμπνευσης που απλόχερα προσφέρει στην τέχνη καθώς πηγάζει από τη μυθολογία, αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα αυτογνωσιακά συστήματα. Σαν αυτογνωσιακό σύστημα, αποτυπώνει τις βασικές μας ιδιότητες έτσι όπως σχετίζονται με την ολιστική μας διάσταση και εκφράζονται κυρίως στα 4 βασικά επίπεδα: το σωματικό, το συναισθηματικό, το διανοητικό και το πνευματικό''.

''Σε αυτή την αναζήτηση της αυτογνωσίας, ο αστρολογικός χάρτης αποτελεί τον οδηγό μας. Πρόκειται για το σύστημα που απεικονίζει με συμβολικό τρόπο την πολυπλοκότητά μας. Επίσης, το αποτύπωμα των ιδιοτήτων μας από κάθε κομμάτι ξεχωριστά, που όταν ενωθούν θα μας δώσουν το σύνολο, το όλον''.

''Ας το φανταστούμε σαν τα κομμάτια του παζλ. Στόχος είναι τα κομμάτια να ενωθούν, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τη συνολική μας εικόνα. Αυτό που ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον στην περίπτωση της αναζήτησης της αυτογνωσίας μέσα από την αστρολογία, είναι το γεγονός ότι κάθε κομμάτι ξεχωριστά έχει την ιδιαίτερη σημασία του. Μπορούμε να τα αντιληφθούμε, να τα κατανοήσουμε και να τα συνειδητοποιήσουμε. Με αυτόν τον τρόπο, να καταλάβουμε, ποια είναι τα υλικά απο τα οποία αποτελούμαστε''.

''Με οδηγό λοιπόν το προσωπικό μας αποτύπωμα, στοχεύουμε στη διαχείριση των δυνατοτήτων μας. Έχουμε να κάνουμε με ένα πολύτιμο εργαλείο αυτογνωσίας, το οποίο μπορούμε να βαφτίσουμε «αστρογνωσία». Αστρογνωσία, διότι πηγάζει από τον κόσμο της αστρολογικής γνώσης''.

''Η γνώση αυτή, μας φέρνει σε απευθείας επαφή με την πηγή του εαυτού μας γιατί πηγάζει από τον κόσμο της μυθολογίας και των συμβόλων. Κατά συνέπεια, μας φέρνει σε επαφή με την παγκόσμια πηγή γνώσης, Με τον τρόπο αυτό, γίνεται ολιστική, πολύτιμη και διαχρονική''.

''Όντας πολυδιάστατη η Αστρολογία, μας επιτρέπει να έρθουμε σε επαφή με τις διαφορετικές μας ποιότητες. Μέσα από αυτές τις ποιότητες, εφόσον μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε και να αποδεχτούμε, θα καταφέρουμε να τις διαχειριστούμε έτσι ώστε να γίνουμε περισσότερο δημιουργικοί''.

''Η Τέχνη, ως γνήσιος εκπρόσωπος της δημιουργικής έκφρασης, συνθέτει και απελευθερώνει με τρόπο μοναδικό τις ανέκφραστές ιδιότητες μας. Σε μια εποχή που όλα πιέζουν, η δύναμη της ολιστικής θεώρησης, γίνεται σύμβουλος και οδηγός προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης της προσωπικότητας. Η προσπάθεια αυτή, αφορά στο να εξελιχθούμε σαν άνθρωποι σε όλον. Να νιώσουμε το ψυχοπνευματικό μας πεδίο και παράλληλα να γειώσουμε τη δύναμη αυτή. Αυτή η θέση και οπτική, θα μας φέρει σε επαφή με τον εαυτό μας και θα γίνουμε χρήσιμοι και αποδοτικοί. Αποδοτικοί για εμάς αλλά και για τους άλλους γύρω μας. Στόχος, είναι να γίνουμε εκφραστικοί, χαρούμενοι και δημιουργικοί''.

διαβάστετησυνέχεια: http://ouranokatevatoi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7888.html

Ο ήχος της Σιωπής

Ο Αφυπνιστής. Επιμέλεια Αστρολογικού επιμέτρου, Κ.Β.

Facebook Konstantina Vlachopoulou

Ουρανοκατέβατοι Facebook

Oυράνιο Πεντάγραμμο (WebRadio, facebook)

RED + ''Για όλα φταίει ο πλούτο(ς)'' τ.77 από την Κ.Β.

New Age Astrology

Νew Age Astrology ''Αστρολογία και Τέχνη'' Α΄Συνέδριο Ελλήνων Αστρολόγων- τ.1, από την Κ. Β.

Νew Age Astrology ''Αστρολογία και Ιερό'' τ.3, από την Κ. Β.

Νew Age Astrology ''H υγεία των ζωδίων'' τ.4, από την Κ.Β.

Νew Age Astrology ''Η Αστρολογία ως μονοπάτι αυτογνωσίας'' τ.5, από την Κ.Β

Νew Age Astrology ''Τι θα φέρει ο Δίας στον Καρκίνο'' τ.6, από την Κ.Β

Νew Age Astrology, τ.7 Εμβαθύνοντας στα νοήματα της Αμφίθυμης Σελήνης, από την Κ.Β

New Age Astrology, τ.8 ''Ο Συμβολισμός του Κύκλου'', από την K.B

ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΗ

(''Συν Αθηνά και χείρα κίνει'') Ασφαλώς, αποτελεί μια από τις γοητευτικότερες πλευρές της αστρολογίας. Η πρόβλεψη μέσα από τη μελέτη και τους συμβολισμούς των πλανητών, αποτελεί το αντικείμενο της συνεδρίας. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες στην κατανόηση της έννοιας της συγχρονικότητας. Αλλά ... δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ! "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" (Η πρόβλεψη μπορεί να μας πληροφορήσει εάν και πότε ΄΄η πόρτα είναι ανοικτή΄΄... ή εάν οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες ώστε να έχουμε επιτυχές αποτέλεσμα. Από κει και πέρα, η δουλειά που θα κάνουμε με τον εαυτό μας, είναι αυτή που θα μας επιτρέψει να συμβάλλουμε θετικά στη συγχρονικότητα ώστε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές μας στον έπακρον). Με οδηγό τον αστρολογικό μας χάρτη, στοχεύουμε την βέλτιστη διαχείριση των δυνατοτήτων μας.

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου http://ouranokatevatoi.blogspot.gr/p/cv.html

Αστρολογική Πυξίδα τ.1

Αστρολογική Πυξίδα τ.2

Αστρολογική Πυξίδα Τ.3

Αστρολογική Πυξίδα τεύχος 4

Current Moon Phase

Kοινοποιήστε

Google+ Followers

Followers

Συνολικές προβολές σελίδας

Google+ Badge

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Φόρτωση...

Ετικέτες

Αρχείο

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Y.T 1

Y.T 2

Η σκέψη της ημέρας

Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος

Φίλοι Αστ. Ελλ.

Σύλλογος

Φτιάξτε το χάρτη σας δωρεάν

Καλλιτεχνικό Σωματείο Σπίζα

Σύλλογος Ρείκι

Aστρολογία

Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών

Συστημική Αστρολογία

Ο Αρχετυπικός και Αστρολογικός Τροχός

Powered by Blogger.

Translate

Labels

Δωρεάν χάρτης

Αναρτήσεις Αρχείο

Αναρτήσεις Αρχείο

Art

Εθνική βιβλιοθήκη

artist book.gr

Αρχαιολογία, Αρχιτεκτονική

Βιβλία

Σινεμά - Θέατρο

Ελληνικό Πνεύμα

Μουσική

Εορτολόγιο

Hμερολόγιο Απεργιών

Αργίες

Δωρεάν

ΟΑΕΔ

ΚΕΠ

'Εντυπα

Φαρμακεία Εφ.

Ομοιοπ. Εφ. Φαρμ.

Camping

Παραλίες

Ταξί

SOS

Φθηνά εισιτήρια